ELADÓ könyöklő -magasított koktélasztal

Leírás

Könyöklőink lapja 75cm vagy 80cm átmérőjűek és együtt 110 cm magasak, helyszínen összeszerelhető két részből, és szinte minden esetben nem önállóan, hanem elasztikus huzattal értékesítjük.


- Lakatos műhelyünkben készült szerkezet: talp és a lap tartó kereszt alakú 30x20mmes zártszelvény, 50 mm átmérőjű a tartó cső ami vastagfalú, hegesztéssel. A fém szerkezet fekete vagy szürke kézi fújással festett. A lábaknál szintezhető csavarokkal be lehet állítani a lap és a szerkezet vizszintjét. Nekünk a 18mm rétegelt fa lap vált be, levehető varrott vízzáró anyag borítással, hogy az elasztikus huzat könnyedén felhúzható legyen.
- A külön megvásárolható elasztikus huzatokat a saját varrodánkban készítjük. Spandex előnyös tulajdonsága a minimatt anyaghoz képest, a huzat gyűrödés mentessége. A levehető, gépi mosással könnyen tisztán tartható speciális spandex huzat, minimálisan áttetsző, opcionálisan ledes akkumulátoros világítással könnyen megvilágítható belülről -derítő fény ad.
- A szintén külön megvásárolható kaloda tartó szerkezet egyszerre maximum 12 db könyöklő szerkezetet és lapot tud szétszerelve tárolni, 4 forgó zsámolyos 80mmes kerékkel. 110cm hosszú, 40 cm széles és üresen 80cm magas.

Készletről:

-          A  könyöklő lap (rétegelt fa) készletről van - ezek használtak, de újracsiszoltan adjuk át

-          A fém szerkezet készletről van - ezek használtak, de újrafestve adjuk át, új zártszelvénykupakokkal és állítható láb csavarokkal.

-          A lapot nedvességtől védő fekete kupakja új -varrodánkban készítjük el megrendeléskor

Egyedi árakat fog kapni, kérem érdeklődjön a honlapon látható elérhetőségen.

Ezek az eszközök nem vízállóak, csak fedett és szélmentes helyen használhatóak, nem súlyozhatóak és nem rögzíthetőek a talajhoz, a felület nagysága miatt szélérzékenyek.

További képek

ELADÓ könyöklő -magasított koktélasztal - Kép 1.

ELADÓ könyöklő -magasított koktélasztal - Kép 1.


    db hozzáadása az

    Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!


    Vissza az előző oldalra