ELADÓ paraván T alakú lábbal 2x1m

Leírás

Paravánjaink könnyűek, emellett tervezésekor azt is figyelembe vettük, hogy kiválóan alkalmasak legyenek különböző terek elválasztására, információk hordozására és akár optimális legyen a kiegészítő eszközeinkkel való variálhatósága.

A fehér vagy fekete színű borítások, egyedi gyűrődésmentes félelasztikus műszálas anyagból a varrodánkban készítjük.

2 féle paraván szerkezetet gyártunk, 30x30 mmes zártszelvényből, kézi fekete festéssel, hegesztéssel, csavarmentes -egyszerű összerakás. Fekete zártszelvénykupakok, M8as állítható menetes láb.

- T alakú önállóan megáll, viszont emiatt a paravánfal mindkét oldalán 25-25 cm a láb kinyúlik, viszont a térben berakva mindkét oldala használható, akár öltözőkhöz, elkerítésekhez (ez elérhető 2x2mes, 1m x 2mes és 2m x 1mes variációkban)

- L alakú láb hátrafele 50 cm nyúlik, előre egyenes fal hatást ad, de emaitt súlyozni szükséges. Egyenként használva mindegyik paravánhoz szükséges, sorban egymás mellé állítva összekötve vannak így = ((MENNYISÉG/2) + 1) db súly kötelező. A súlyozás a paraván színével megegyező, így abszolút vállalható és igényes! (ez csak 2x2mes variációban elérhető)

Specifikációk-termék információk:200cm magasság, szélesség: 100 vagy 200 cm, fém váz-textil huzat, súlya 9-14 kg, szintezhető lábbal felszerelhető.

Opcionálisan az általunk gyártott kalodát javasoljuk, ha a paravánokat esetleg szétszedve szükséges tárolni illetve M8as menetes kerekekkel tényleg könnyen mozgatható.

CSAK BELTÉRI HASZNÁLATRA!

Egyedi árakat fog kapni, kérem érdeklődjön a honlapon látható elérhetőségen.

Ezek az eszközök nem vízállóak, csak fedett és szélmentes helyen használhatóak, nem súlyozhatóak és nem rögzíthetőek a talajhoz, a felület nagysága miatt szélérzékenyek.

További képek

ELADÓ paraván T alakú lábbal 2x1m - Kép 1.

ELADÓ paraván T alakú lábbal 2x1m - Kép 1.


    változatból


    db hozzáadása az

    Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!


    Vissza az előző oldalra