Válasszon
eszközeinkből

SÁTRAK

Többféle sátor méret, nagy választék, pont amire szüksége van!

"Használja ki" a tapasztalatunkat!:

Ismerjük a sátor és a bútorzatok méreteit és ideális helyigényeket, megbeszélés után méretarányosan meg tudjuk tervezni a berendezési rajzot, így a pont megfelelő sátor nagyságot tudja választani majd:

- Ha biztos a sátorméretben, mi megtervezzük, hogy az adott teret vagy sátorméretet, hogyan használhatja ki maximálisan

- Ha viszont abban biztos, hogy mekkora a vendéglétszám, milyen aktivitások lesznek és mennyi bútort szeretne a sátorban látni, akkor mi javaslunk egy pont megfelelő sátrat. Optimális költség -optimális sátor méret!

SÁTORTÍPUSOK:

- 6x3mes sátrak: alapterület 18nm, oldalmagasság 2m, fehér tető és oldalfalak. Rögzítés módja: földcövekkel, dübellel-fúrva vagy súlyozva. Összeépíthetőség, esőcsatorna és világítás (150Wos reflektor, dugaljjal), sátorösszekötő bilincs, rögzítő spanifer alapfelszerelés.

- 3x3mes sátrak: alapterület 9nm, oldalmagasság 2m, fehér tető és oldalfalak. Rögzítés módja: földcövekkel, dübellel-fúrva vagy súlyozva. Összeépíthetőség, esőcsatorna és világítás (150Wos reflektor, dugaljjal), sátorösszekötő bilincs, rögzítő spanifer alapfelszerelés.

- Nagy fesztávú rendezvénysátrak: 10, 15 vagy 20m fesztáv 5menként hosszabbíthatóak, fehér tető és oldalfalak, opcionálisan aljzattal, oldalmagasság 2,3 vagy 2,5 vagy 3m

Nagyszabású rendezvény a szabadban

Ha mindenféleképpen a szabadban szeretne megszervezni egy különleges eseményt, mi minden időjárási bökkenőre felkészítjük! Vegye igénybe sátor bérlési szolgáltatásunkat, hogy se az eső, se az erős napsütés miatt ne bukjon meg a megálmodott rendezvény!

Ilyenkor az időjáráson kívül még probléma lehet a sátor méretének kiválasztása. Ha tudja a vendégek számát, akkor szakképzett munkatársaink segítenek kiválasztani az optimális méretű sátrat. Ez leginkább azért fontos, mert, ha egy nagyobb sátrat bérlünk, amit egyáltalán nem használunk ki, vagy kiderül, hogy nem is volt akkorára szükség, többet költünk feleslegesen, így érdemes körültekintőnek lenni a választás során

Sőt, nem csak sátrat bérelhet tőlünk, hanem be is rendezheti rendezvénysátrát az esemény stílusának megfelelően, ha igénybe veszi bútorbérlési szolgáltatásunkat! Ha felkeltettük érdeklődését, bővebb tájékoztatásért és árajánlatért keressen fel minket bizalommal, hogy a szabadtéri rendezvény olyan legyen, amilyennek megálmodta!

Sátoros ünnepek: szabadtéri esküvő

Az esküvőjén mindenki egy tökéletesen szervezett, hangulatos eseményt szeretne viszont látni, ahol a vendégek elégedettek, az ifjú pár boldog és mindenki felhőtlenül szórakozik. Ennek a megvalósításához az egyik legfőbb szempont a helyszín kiválasztása. Sokan kedvelik a szabadtéri esküvőket és manapság egyre divatosabb is autentikus vidéki hangulatú szertartásokat és lagzikat rendezni a szabad ég alatt.

Azonban a gondos előkészületek ellenére is vannak olyan tényezők, amikre nincs befolyásunk, ilyen az időjárás. Gondoskodjon arról, hogy ne érjék kellemetlen meglepetések, és béreljen sátrat az esküvőjére! A sátorban mindenki szárazon megússza a meleg nyári záport vagy a kora őszi esőt, de a nagy hőségben is menedéket nyújt a tűző napsugarak elől, miközben az ideális szellőzést is biztosítja.

A sátorba esküvői bútorokat is biztosítunk, hiszen asztalokat és székeket is kínálunk jeles eseményekre. Vegye fel velünk a kapcsolatot és tájékozódjon ajánlatainkról. A feltüntetett telefonszámon vagy egyéb elérhetőségeken készséggel válaszolunk minden kérdésére!

SÁTRAK

Kérdése van termékünkkel kapcsolatban?
Írjon nekünk és segítünk »

3x3ms sátor
6x3mes sátor súlyozva
Nagy fesztávú sátrak (10, 15 vagy 20m)
sátor, berendezés, sátor dekor