Elektromos infra fűtés

Leírás

Az infrasugarak ahelyett, hogy a levegőt melegítenék fel, mint más elektromos hősugárzók, hőveszteség nélkül érik el a tárgyak felszínét. Használja ki Ön is ezt a lehetőséget, amivel nem kell egész légteret azonos hőmérsékletre felfűteni. Az infrapanel nem hoz létre légáramlást , nem jár zajjal, és nem kavarja fel a port. Az infrapanelek infravörös sugárzást állítanak elő mesterségesen, elektromos áram segítségével. Ennek köszönhetően nem csak kellemes meleget érzünk a panel bekapcsolásakor, de éppen olyan jó hatást gyakorol szervezetünkre, akár a Nap. Mivel 80 százalékban a környező tárgyakat (falakat, bútorokat, élőlényeket) melegíti az infra, és csak 20 százalékban a levegőt, ezért nem kering a levegő, és vele együtt a por sem.

1. 2m magas és 1m széles állvánnyal együtt adjuk bérbe, ami kérésre fix vagy gurítható, egy vagy két darabot lehet felszerelni egy állványra, polccal-könyöklővel felszerelt ami akár poharakhoz, pakoláshoz ideális. Magassága miatt akár a party sátrainkba is berakható.

2. statív állványon, 2 vagy 3 db infra az állványon, a legutóbbi 360fokban a terület közepére lerakva ideális. Az állvány magassága állítható.

A bérleti díj egy darab infra fűtő egységet és egy hozzá való állványt tartalmaz. 2000W/db teljesítmény 220-230V 8A kiállás szükséges, helyszínen az állványhoz kérjük az áramot kiépíteni "normál" csatlakozóval -figyelembe véve az infra nagy teljesítményét. Használható fedett, de akár nyitott helyen helyen, beltéren vagy kültéren egyaránt. Használati leírás

További képek

Elektromos infra fűtés - Kép 1. Elektromos infra fűtés - Kép 1. Elektromos infra fűtés - Kép 1. Elektromos infra fűtés - Kép 1. Elektromos infra fűtés - Kép 1. Elektromos infra fűtés - Kép 1.

Elektromos infra fűtés - Kép 1.


    db hozzáadása az

    Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!


    Ajánlott termékek


    Vissza az előző oldalra