Válasszon
eszközeinkből

Szolgáltatások

AZONNALI ÁRAJÁNLAT

Kollegánk „online”- azonnal megkapja a megkeresést, árajánlatkérést: ha megvan minden szükséges információ, akkor még a megkeresés napján megkapja árajánlatunkat, illetve megkeresi kollegánk telefonon. Nálunk nincs kötelező alsó megrendelési összeghatár és nincs előre meghatározott szállítási és rakodási költség sem: kis mennyiségű eszköz, kis logisztikai költség!

NON-STOP

Ha a rendezvényen a készen állási idő előtt derül ki, hogy hiányzik egy fontos kiegészítő, mi Önért dolgozunk: ha van bent a raktárunkaban a kiválasztott eszközből, akkor igyekszünk minél gyorsabban ezt eljuttatni Önhöz, akár éjszaka és hétvégén is! Hamarabb vége hajnalban a rendezvénynek? Hívjon fel!

SZAKSZERŰ LOGISZTIKA

Szállításkor és rakodáskor vigyázunk az eszközeinkre, az egyedi bútorainkat úgy készítettük és már a tervezéskor azt is figyelembe vettük, hogy szállításkor a lehető legkevesebb helyet foglalják, méretük kompakt, a súlyuk pedig megfelelő legyen, így mindig a célnak ideális méretű szállító járművel és a feladatnak megfelelő személyzettel fogjuk kiszállítani a megrendelt eszközöket, figyelembe véve a rendezvény helyszín adottságait is, így is csökkentve a saját és így az Ön költségét is!

INNOVÁCIÓ, ÚJ EGYEDI BÚTOROK

Lájkoljon, keressen a Facebookon vagy iratkozzon fel a hírlevelünkre: folyamatosan születik egy jó ötletünk, gyártunk egy új bútort vagy kiegészítőt: lehet, hogy pont arra lesz szüksége a következő rendezvényen!

PONTOSSÁG-GYORSASÁG

Ha a rendezvényen a készen állási idő előtt derül ki, hogy hiányzik egy fontos kiegészítő, mi Önért dolgozunk: ha van bent a raktárunkban a kiválasztott eszközből, akkor igyekszünk minél gyorsabban ezt eljuttatni Önhöz, akár éjszaka és hétvégén is! Hamarabb vége hajnalban a rendezvénynek? Hívjon fel! A megbeszélt időben ott vagyunk!

MÉRETARÁNYOS TERVEZÉS

Eszközeinknek a méreteit természetesen jól ismerjük és a több éves rendezvényes tapasztalatunkat felhasználva Önnel együttműködve méretarányosan meg tudjuk tervezni az elképzelését, így biztos lehet, hogy a teret maximálisan jól kihasználja majd és annyi bútort rendel amennyi szükséges!

"Használja ki" a tapasztalatunkat a sátraknál is:

Ismerjük a sátor és a bútorzatok méreteit és ideális helyigényeket, megbeszélés után méretarányosan meg tudjuk tervezni a berendezési rajzot, így a pont megfelelő sátor nagyságot tudja választani majd.

- Ha biztos a sátorméretben, mi megtervezzük, hogy az adott teret-sátorméretet, hogyan használhatja ki maximálisan,

- Ha viszont abban biztos, hogy mekkora a vendéglétszám, milyen aktivitások és mennyi bútort szeretne a sátorban látni, akkor mi javaslunk egy pont megfelelő sátrat.

Optimális költség -optimális sátor méret!