Fekete paraván T alakú lábbal (2x2m)

Leírás

Paravánjaink könnyűek, emellett tervezésekor azt is figyelembe vettük, hogy kiválóan alkalmasak legyenek különböző terek elválasztására, információk hordozására és akár optimális legyen a kiegészítő eszközeinkkel való variálhatósága. Pár újítás, hogy könnyebb legyen a döntés mellettünk: szintezhető talpak (stabilitás) vagy görgők (mobilitás), 2 méteres magasságával akár alacsony belmagasságú helyekre pl. kisebb partysátrakba, hajókra is ajánljuk.

2 féle paraván szerkezetet adunk bérbe:

- T alakú önállóan megáll, viszont emiatt a paravánfal mindkét oldalán 25-25 cm a láb kinyúlik, viszont a térben berakva mindkét oldala használható, akár öltözőkhöz, elkerítésekhez

- L alakú láb hátrafele 50 cm nyúlik, előre egyenes fal hatást ad, de emaitt súlyozni szükséges. Egyenként használva mindegyik paravánhoz szükséges, sorban egymás mellé állítva összekötve vannak így = ((MENNYISÉG/2) + 1) db súly kötelező. A súlyozás a paraván színével megegyező, így abszolút vállalható és igényes!

CSAK BELTÉRI HASZNÁLATRA!

Specifikációk-termék információk:200cm magasság, szélesség: 200cm fém -textil, súlya 9 kg, szintezhető vagy opcionálisan görgős lábbal felszerelhető.

Válassza le a teret!

Ezek az eszközök nem vízállóak, csak fedett és szélmentes helyen használhatóak, nem súlyozhatóak és nem rögzíthetőek a talajhoz, a felület nagysága miatt szélérzékeny, balesetveszélyes lehet.

További képek

Fekete paraván T alakú lábbal (2x2m) - Kép 1. Fekete paraván T alakú lábbal (2x2m) - Kép 1. Fekete paraván T alakú lábbal (2x2m) - Kép 1.

Fekete paraván T alakú lábbal (2x2m) - Kép 1.


    db hozzáadása az

    Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!


    Ajánlott termékek


    Vissza az előző oldalra