Szolgáltatások

SOS ÁRAJÁNLAT  + Online

Kollegánk „online”- azonnal megkapja a megkeresést, árajánlatkérést: ha megvan minden szükséges információ, akkor még a megkeresés napján megkapja árajánlatunkat, illetve megkeresi kollegánk telefonon vagy emailen. Megkapjuk a megkeresését, érdeklődését chaten is -kérdezzen bátran, de hivatalos árajánlatunkat természetesen emailen kérésére szinte azonnal megkapja az egyedi szállítási és rakodási költséggel.

SZAKSZERŰ LOGISZTIKA -rugalmas menetrend

Szállításkor és rakodáskor vigyázunk az eszközeinkre, az egyedi bútorainkat úgy készítettük és már a tervezéskor azt is figyelembe vettük, hogy szállításkor a lehető legkevesebb helyet foglalják, méretük kompakt, a súlyuk pedig megfelelő legyen, így mindig a célnak ideális méretű szállító járművel és a feladatnak megfelelő személyzettel fogjuk kiszállítani a megrendelt eszközöket, figyelembe véve a rendezvény helyszín adottságait is, így is csökkentve a saját és így az Ön költségét is! Napközben is változásokat folyamatosan kezeljük menetrendünk is, ha bármi változik igyekszünk a megoldást megtalálni. Kollegáink folyamatos munkavédelmi oktatásban részesülnek, éves eü szűrő vizsgálaton vesznek részt és baleseti biztosítással rendelkeznek. A bútorok ki- és visszaszállítását hétfőtől vasárnapig, 06:00 és 22:00 között vállaljuk

INNOVÁCIÓ, ÚJ EGYEDI BÚTOROK

Lájkoljon, keressen a Facebookon vagy iratkozzon fel a hírlevelünkre: folyamatosan születik egy jó ötletünk, gyártunk egy új bútort vagy kiegészítőt: lehet, hogy pont arra lesz szüksége a következő rendezvényen!

PONTOSSÁG-GYORSASÁG-MEGBÍZHATÓSÁG-Biztonság

Mindent megteszünk, hogy a megbeszélt időben ott legyünk -ezt nem lehetőségként kezeljük hanem kötelességnek! Domes Event Kft a leszerződött rendezvényekre általános felelősség - és szállítmánybiztosítással is rendelkezik. Megrendelőkkel az esemény előtti nap egyeztetünk, illetve jelezzük azt is ha esetleg hamarabb érnénk a helyszínre.

FIZETÉS MÓDJA, SZÁMLÁZÁS

NAV Online számlázást használunk mi is, így azonnal Önnél a számlánk, egyeztetés után választható helyszínen készpénzes; proforma számla alapján előutalás; előleg számlázás illetve rendezvény utáni banki utalás.