Szolgáltatások

SOS ÁRAJÁNLAT  + Online

Kollegánk „online”- azonnal megkapja a megkeresést, árajánlatkérést: ha megvan minden szükséges információ, akkor még a megkeresés napján megkapja árajánlatunkat, illetve megkeresi kollegánk telefonon vagy emailen. Megkapjuk a megkeresését, érdeklődését chaten is -kérdezzen bátran, de hivatalos árajánlatunkat természetesen emailen kérésére szinte azonnal megkapja az egyedi szállítási és rakodási költséggel.

NON-STOP

Ha a rendezvényen a készen állási idő előtt derül ki, hogy hiányzik egy fontos kiegészítő, mi Önért dolgozunk: ha van bent a raktárunkaban a kiválasztott eszközből, akkor igyekszünk minél gyorsabban ezt eljuttatni Önhöz, akár éjszaka és hétvégén is! Hamarabb vége hajnalban a rendezvénynek? Hívjon fel!

SZAKSZERŰ LOGISZTIKA -rugalmas menetrend

Szállításkor és rakodáskor vigyázunk az eszközeinkre, az egyedi bútorainkat úgy készítettük és már a tervezéskor azt is figyelembe vettük, hogy szállításkor a lehető legkevesebb helyet foglalják, méretük kompakt, a súlyuk pedig megfelelő legyen, így mindig a célnak ideális méretű szállító járművel és a feladatnak megfelelő személyzettel fogjuk kiszállítani a megrendelt eszközöket, figyelembe véve a rendezvény helyszín adottságait is, így is csökkentve a saját és így az Ön költségét is! Napközben is változásokat folyamatosan kezeljük menetrendünk is, ha bármi változik igyekszünk a megoldást megtalálni. Kollegáink folyamatos munkavédelmi oktatásban részesülnek, éves eü szűrő vizsgálaton vesznek részt és baleseti biztosítással rendelkeznek.

INNOVÁCIÓ, ÚJ EGYEDI BÚTOROK

Lájkoljon, keressen a Facebookon vagy iratkozzon fel a hírlevelünkre: folyamatosan születik egy jó ötletünk, gyártunk egy új bútort vagy kiegészítőt: lehet, hogy pont arra lesz szüksége a következő rendezvényen!

PONTOSSÁG-GYORSASÁG-MEGBÍZHATÓSÁG-Biztonság

Mindent megteszünk, hogy a megbeszélt időben ott legyünk -ezt nem lehetőségként kezeljük hanem kötelességnek! Domes Event Kft a leszerződött rendezvényekre általános felelősség - és szállítmánybiztosítással is rendelkezik.

FIZETÉS MÓDJA, SZÁMLÁZÁS

Ügyfélként választhatja cégünknél az e-számlázást is, így azonnal Önnél a számlánk. 2019től lehetőség van -előzetes jelzés alapján -hogy kollegánknál akár kiszállításkor mobil bankkártyás terminálunkon tudjon bankkártyával fizetni.