Dohányzó asztal (186x 64cm) üveglappal

Leírás

Ez az asztaltípus 2019.03.31-től bérelhető!

Ez az asztaltípust a folyamatosan változó igények miatt fejlesztettük és gyártottuk le 2019-ben. A lapja a 186 cm x 64 cmes és 4 cm magas forgácslemez, ami nagy nyomással készült és teljesen laminált; a kész asztal matt fehér külsővel és világos szürke belsővel rendelkezik, az élzárás alumínium: ezek a színek így együtt tökéleseten passzolnak akár a székeink színeihez. 5mmes élcsiszolt üveglapot teszünk minden felállított asztalra a helyszínen. A merevítő szerkezet szürkére festett vas zártszelvény, ez elengedhetetlen tartozéka az asztalnak, ezzel és a magas önsúllyal egy nagyon tartós és stabil asztalt kapunk. Csak beltéri használatra, kültérre még sátor alá sem javasoljuk.
Ezeket az asztalainkat zárt kalodákban szállítjuk kettesével, ezzel igyekszünk biztosítani a sérülésmentességet és a hosszú élettartamot. A nagy önsúly miatt a kalodák kerekeken guríthatok, de kézi erővel nem megemelhető, ezért az installálás helyére való szállítás akadálymentesített lehetőségét (lépcsőmentesség és ha emelet a helyszín, akkor a megfelelő méretű liftet) a megrendelőnek szükséges biztosítania.

Ez a dohányzó asztalunk pont olyan hosszúak mint a kanapéink, 40 cm magasságával tökéletesen illik ezekhez, 52 kg az asztal súlya.

Csak beltéri használatra!

További képek

Dohányzó asztal (186x 64cm) üveglappal - Kép 1. Dohányzó asztal (186x 64cm) üveglappal - Kép 1. Dohányzó asztal (186x 64cm) üveglappal - Kép 1. Dohányzó asztal (186x 64cm) üveglappal - Kép 1. Dohányzó asztal (186x 64cm) üveglappal - Kép 1. Dohányzó asztal (186x 64cm) üveglappal - Kép 1.

Dohányzó asztal (186x 64cm) üveglappal - Kép 1.


    db hozzáadása az

    Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!


    Ajánlott termékek


    Vissza az előző oldalra