Táblaasztal (186x64 cm) üveglappal

Leírás

Ez az asztaltípust a folyamatosan változó igények miatt fejlesztettük és gyártottuk le 2019-ben. A lapja a 186 cm x 64 cmes és 4 cm vastag forgácslemez, ami nagy nyomással készült és teljesen laminált; a kész asztal matt fehér külsővel és világos szürke belsővel rendelkezik, az élzárás alumínium: ezek a színek így együtt tökéleseten passzolnak akár a székeink színeihez. 5mm vastag élcsiszolt üveglapot teszünk minden felállított asztalra a helyszínen. A merevítő szerkezet szürkére festett vas zártszelvény, ez elengedhetetlen tartozéka az asztalnak, ezzel és a magas önsúllyal egy nagyon tartós és stabil asztalt kapunk. Csak beltéri használatra, kültérre még sátor alá sem javasoljuk.
Ezeket az asztalainkat zárt kalodákban szállítjuk kettesével, ezzel igyekszünk biztosítani a sérülésmentességet és a hosszú élettartamot. A nagy önsúly miatt a kalodák kerekeken guríthatok, de kézi erővel nem megemelhető, ezért az installálás helyére való szállítás akadálymentesített lehetőségét (lépcsőmentesség és ha emelet a helyszín, akkor a megfelelő méretű liftet) a megrendelőnek szükséges biztosítania.


Az étkező tábla asztalok közé 74cm magasságával illik ez a modell, 62 kg az asztal súlya. Plexi lapok nélkül mindkét oldalra 3-3 szék rakható, így akár 6 fő kényelmesen étkezhet.


Az alábbi opcionális kiegészítőket ajánljuk:

- teljes plexi lap. Földig érő 5mmes tejopál plexiből készült, egy oldalt felrakható, a másik oldal nyitott így ezen az oldalon ez is ültethető, illetve italpultnak is alkalmas. A nagyobb fényerő miatt a vezetékes fehér led neon lámpát ajánljuk hozzá.
- ledes akkumulátoros megoldással az asztalok megvilágítható belülről és lefelé irányítva- takaró plexi lappal használva egyenletes derítő fényt ad, ebben a megoldásban nincs vezeték, ezért a rendezvénytérben bárhova elrakható az asztal. 2 méternyi RGBW ledszalagos alumínium sínnel szinte láthatatlanul, plexi lap takarásában tesszük az asztal alá, infrás távvezérlővel kiválasztva többféle színből választhat, vagy maradhat akár a fehér fénynél is. A nagy teljesítményű akkumulátorral akár 15 órán keresztül világíthat a led fénytest.
- led bútorvilágítás neon lámpával, 120 cm, 32W, 3000 lumen, közép fehér színben, 220V hálozatról üzemeltethető, vezetékelés miatt teljes plexi megoldásnál javasoljuk, mert ebben az esetben fontos a nagy fényerő, amire az akkumulátoros led technológia csak korlátozottan alkalmas.

További képek

Táblaasztal (186x64 cm) üveglappal - Kép 1. Táblaasztal (186x64 cm) üveglappal - Kép 1. Táblaasztal (186x64 cm) üveglappal - Kép 1.

Táblaasztal (186x64 cm) üveglappal - Kép 1.


    db hozzáadása az

    Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!


    Ajánlott termékek


    Vissza az előző oldalra