Elektromos infra fűtés

Leírás

Az infrasugarak ahelyett, hogy a levegőt melegítenék fel, mint más elektromos hősugárzók, hőveszteség nélkül érik el a tárgyak felszínét. Használja ki Ön is ezt a lehetőséget, amivel nem kell egész légteret azonos hőmérsékletre felfűteni. Az infrapanel nem hoz létre légáramlást , nem jár zajjal, és nem kavarja fel a port. Az infrapanelek infravörös sugárzást állítanak elő mesterségesen, elektromos áram segítségével. Ennek köszönhetően nem csak kellemes meleget érzünk a panel bekapcsolásakor, de éppen olyan jó hatást gyakorol szervezetünkre, akár a Nap. Mivel 80 százalékban a környező tárgyakat (falakat, bútorokat, élőlényeket) melegíti az infra, és csak 20 százalékban a levegőt, ezért nem kering a levegő, és vele együtt a por sem.

4 fajta rögzítéssel különböző melegítési megoldásokra:

1. 2m magas és 1m széles állványra 1 (így pl fal mellé rakható) vagy 2 db infra fejet lehet felszerelni. Az állvány akár opcionálisan könyöklővel felszerelhető. Magassága miatt akár a party sátrainkba is berakható. Akár kültéren, de FEDETT helyen használható, közvetlen eső az infra fejet nem érheti (IP55 szabvány)

2. Inox hőgomba állványon 2 db infra fej, mivel kalap alatt foglalnak helyet az infrák, ezért akár kültéren, nem fedett helyen is alkalmas melegítésre.

3. Statív állványon 1 vagy 2 db infra, de akár 3 db infra, így 360fokban a terület közepére lerakva ideális. Az állvány magassága állítható. Akár kültéren de FEDETT helyen használható, közvetlen eső az infra fejet nem érheti (IP55 szabvány)

4. Minimális hőtermelés miatt akár közvetlen sátorvázra is rakható, 5-10 cm távolság a hátsó résznek már elegendő a biztonságos működéshez, de minimum 1 méteres védőtávolság betartása a működő készüléktől betartandó! 

A bérleti díj egy darab infra fűtő egységet és egy hozzá való állványt tartalmaz. 2000W/db teljesítmény 220-230V 8A kiállás szükséges, helyszínen az állványhoz kérjük az áramot kiépíteni "normál" csatlakozóval -figyelembe véve az infra nagy teljesítményét. Használható fedett, de akár nyitott helyen helyen, közvetlen nedvesség nem érheti, viszont beltéren vagy kültéren egyaránt. Használati leírás

További képek

Elektromos infra fűtés - Kép 1. Elektromos infra fűtés - Kép 1. Elektromos infra fűtés - Kép 1. Elektromos infra fűtés - Kép 1.

Elektromos infra fűtés - Kép 1.


    db hozzáadása az

    Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!


    Ajánlott termékek


    Vissza az előző oldalra