Könyöklő pult (186x 64cm) üveglappal, teli plexivel

Leírás

Ez az asztaltípust a folyamatosan változó igények miatt fejlesztettük és gyártottuk le 2019-ben. A lapja a 186 cm x 64 cmes és 4 cm magas forgácslemez, ami nagy nyomással készült és teljesen laminált; a kész asztal matt fehér külsővel és világos szürke belsővel rendelkezik, az élzárás alumínium: ezek a színek így együtt tökéleseten passzolnak akár a székeink színeihez. 5mmes élcsiszolt üveglapot teszünk minden felállított asztalra a helyszínen. A merevítő szerkezet szürkére festett vas zártszelvény, ez elengedhetetlen tartozéka az asztalnak, ezzel és a magas önsúllyal egy nagyon tartós és stabil asztalt kapunk. Csak beltéri használatra, kültérre még sátor alá sem javasoljuk.
Ezeket az asztalainkat zárt kalodákban szállítjuk kettesével, ezzel igyekszünk biztosítani a sérülésmentességet és a hosszú élettartamot. A nagy önsúly miatt a kalodák kerekeken guríthatok, de kézi erővel nem megemelhető, ezért az installálás helyére való szállítás akadálymentesített lehetőségét (lépcsőmentesség és ha emelet a helyszín, akkor a megfelelő méretű liftet) a megrendelőnek szükséges biztosítania.

A pult magasságú asztalok közé 110 cm magasságával illik ez a modell, 78 kg az asztal súlya. Teli ogy oldalas plexi lappal a másik oldalon 3 bárszékkel használható, információs, kiállítói pultként is megfelelő.

Az alábbi opcionális kiegészítőket ajánljuk:

- led bútorvilágítás neon lámpával, 120 cm, 32W, 3000 lumen, közép fehér színben, 220V hálozatról üzemeltethető, vezetékelés miatt teljes plexi megoldásnál javasoljuk, mert ebben az esetben fontos a nagy fényerő, amire az akkumulátoros led technológia csak korlátozottan alkalmas.

Ezek az eszközök nem vízállóak, csak fedett helyen használhatóak.

További képek

Könyöklő pult (186x 64cm) üveglappal, teli plexivel - Kép 1. Könyöklő pult (186x 64cm) üveglappal, teli plexivel - Kép 1. Könyöklő pult (186x 64cm) üveglappal, teli plexivel - Kép 1. Könyöklő pult (186x 64cm) üveglappal, teli plexivel - Kép 1. Könyöklő pult (186x 64cm) üveglappal, teli plexivel - Kép 1. Könyöklő pult (186x 64cm) üveglappal, teli plexivel - Kép 1. Könyöklő pult (186x 64cm) üveglappal, teli plexivel - Kép 1. Könyöklő pult (186x 64cm) üveglappal, teli plexivel - Kép 1.

Könyöklő pult (186x 64cm) üveglappal, teli plexivel - Kép 1.


    db hozzáadása az

    Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!


    Ajánlott termékek


    Vissza az előző oldalra