Rólunk

Egyszerű a recept:

Segítünk, bármit is szeretne a rendezvényére bérelni: jó állapotban lévő és folyamatosan karbantartott eszközeinket az Önnek megfelelő időpontban, a kért helyszínre kiszállítjuk és installáljuk. A rendezvényt megelőzően, már az érdeklődésnél, az igény felmerülésénél ellátjuk Önt információkkal és ötletekkel, kérésére még aznap elküldjük árajánlatunkat. Igen, a rendezvény bútorok nem csak azt a célt szolgálják, hogy a vendégek kényelembe helyezzék magukat, de szerves részét képezik az adott esemény stílus elemeinek és összhangban vannak a dekorációval is. Ha Ön is kiemelt figyelmet fordít a megszervezni kívánt rendezvény bútoraira, keressen fel minket és válogasson a tőlünk bérbe vehető rendezvény berendezésekből! Önnek csak ki kell választania a megfelelő bútorokat a rendezvény jellegének megfelelően, a többiről pedig mi gondoskodunk, így az ápolás, karbantartás és szállítás gondja már nem az Ön vállát nyomja.

A bútorok ki- és visszaszállítását hétfőtől vasárnapig, 06:00 és 22:00 között vállaljuk.

A rendezvényszervezés folyamata mindig tartogat kihívásokat, hiszen sosem lehet tudni, mi jön közbe. Egy gondosan megtervezett menetrendbe is csúszhatnak váratlan hibák, mindig felbukkanhatnak újabb kihívások vagy változhat menet közben a terv. A jó rendezvényszervező azonban mindenre fel van készülve és meg vannak a megfelelő kapcsolatai ahhoz, hogy maximálisan képes legyen elhárítani a felmerülő akadályokat. Mi is egy ilyen lehetőséget kínálunk. Cégünk különböző rendezvény eszközök bérbeadására specializálódott, a hagyományos székektől kezdve az olyan speciálisabb berendezésekig, mint a smink asztal vagy a paravánok. Egy-egy szokatlanabb, extrém helyszín esetén nem mindig adottak azok az eszköz lehetőségek, melyek egy hagyományos konferenciaterem vagy étterem esetében igen, de az egyedi igények egy jól felszerelt helyszínen is hiányt teremthetnek. Ilyenkor biztosítani kell az előadók, fellépők és a vendégek kényelmét, igényeit szolgáló rendezvény eszközöket.

Forduljon hozzánk bizalommal, és legyen úrrá a kihívásokon a mi hatékony közreműködésünkkel! Részletekről, rendezvény eszközök bérbeadásával kapcsolatos bővebb információról elérhetőségeinken tájékozódhat! Nálunk van a hiányzó bútor és ezzel a megoldás! Árajánlatért, részletes információkért keressen minket megadott elérhetőségeinken!

Üdvözlettel:
Domonkos Zsolt és a
Domes Event Kft. csapata